Ga verder naar de inhoud

Objectives

Objektives

Spis sundt for at være sund er for folkeskolelærere, der ved hvor vigtigt det er ​​at uddanne deres 7 til 12-årige elever i, hvordan man spiser sundt, og hvordan deres fordøjelsessystem fungerer, men måske ikke har tid eller ressourcer til at undersøge fagområdet og lave lektionsplaner. Spis sundt for at være sund giver alderssvarende plug-and-play-lektioner baseret på aktuel videnskabelig viden.

Spis sundt for at være sund inkluderer alt, hvad du behøver for her og nu at undervise på en sjov og engagerende måde uden yderligere arbejde. Skabt af biomedicinske forskere i tæt samarbejde med eksperter i didaktik og ernæringseksperter i hele Europa er Spis sundt for at være sund allerede blevet brugt til at undervise over 2.000 børn i Spanien, Italien, Polen, Tjekkiet og Ungarn. 90 % af lærerne fortæller, at de er tilfredse med materialet.

Dette er for folkeskolelærere, der ønsker at undervise deres elever i hvordan man spiser sundt for at holde sig sund, som måske ikke har tid eller ressourcer til at undersøge, hvad de skal undervise i, eller hvordan de skal undervise i det.

Alle materialer til at komme i gang er gratis og kan tilgås via knappen "APPLY NOW".
Af tekniske årsager vil du blive bedt om at registrere dig.
Du vil få adgang til alle materialer inden for to arbejdsdage.
*Bemærk venligst, at selv om alt indhold er gratis, gælder en creative commons-licens.

Advantages

Fordele

  • Baseret på nyeste videnskabelige viden

Den videnskab og forskning, som materialer er baseret på, er inkluderet, så du kan være sikker på, at det, du lærer elever, er bevist og opdateret.

  • Uddanner til sundhed

Giv dine elever mulighed for at forstå deres eget helbred og spille en nøglerolle i forebyggelsen af ​​livsstilsrelaterede sygdomme.

  • Uddanner om mad

Giv dine elever mulighed for at forstå, hvordan deres valg af mad kan påvirke deres sundhed i det lange løb og forebygge livsstilsrelaterede sygdomme.

  • Kan tilpasses

Vælg mellem otte sprog, og vælg en af ​​de tre undervisningsformer: fuld online; blended eller fysisk tilstedeværelse.

- Engelsk: Eat Healthy to Keep Healthy - EIT Food
- Italiensk: Mangiare sano per mantenersi in salute - EIT Food
- Spansk: Comer sano para mantenerse sano - EIT Food
- Katalansk: Menjar Sa per Mantindres Sa - EIT Food
- Dansk: Egészségesen enni, egészségesnek lenni - EIT Food
- Tjekkisk: Jezte zdravě, abyste byli zdraví - EIT Food
- Polsk: Jedz zdrowo, żeby być zdrowym - EIT Food

  • Udviklet af eksperter

Interaktive, gamificerede materialer designet af eksperter fra sundheds-, fødevare- og pædagogiske sektorer, baseret på bedste praksis, og bevist at være effektive for elever i alderen 7-12 år.

Duration & Dates

Varighed og datoer

Altid til rådighed

Audience & Eligibility

Folkeskolelærere

Level

Fagfolk

Price

Gratis

Language

Danish

Registration Open & Seats

Open

Location

Online

Keep me informed

Structure & Modules

Struktur og moduler

Spis sundt for at være sund er opdelt i undervisningsblokke – herunder blokke, der indeholder den didaktiske og videnskabelige baggrund for lærerne; inklusiv hvordan fordøjelsessystemet fungerer, hvad cellerne behøver for at holde sig sunde, og hvordan man integrerer sunde kostmuligheder i sin hverdag.

Spis sundt for at være sund inkluderer også en fuld undervisningsplan med materiale, der kan downloades, med letforståeligt og delvist gamificeret indhold til eleverne. Det inkluderer videoer, animationer til børn, spil (og links til den digitale version af spillene) og printbare pdf-filer.

Programme lead

Maria Jesús Latasa picture
Maria Jesús Latasa

Investigador en IMDEA Alimentación

Clara Prats
Clara Prats

Associate Professor, University of Copenhagen

Partners