Ga verder naar de inhoud

Objectives

Menjar Sa per Mantindres Sa està dirigit als professors d’escola primària que coneixen la importància d'educar els seus alumnes de 7 a 12 anys sobre com menjar sa i com funciona el seu sistema digestiu, però que no tenen temps ni recursos per buscar i crear nous plans d’estudi. Menjar Sa per Mantindres Sa ofereix lliçons basades en els coneixements científics actuals i preparades per ser implementades i adaptades en funció de l'edat de l’estudiant.

Menjar Sa per Mantindres Sa inclou tot el necessari per començar a implementar el material immediatament d'una forma divertida i atractiva sense necessitat de fer feina addicional. Creat per científics en biomedicina en estreta col·laboració amb experts en pedagogia i alimentació de tot Europa, Menjar Sa per Mantindres Sa ja s'ha utilitzat per educar a més de 2.000 nens a Espanya, Itàlia, Polònia, la República Txeca i Hungria. El 90% dels professors diuen que estan satisfets amb el material.

Això és per als professors de primària que volen ensenyar als seus alumnes com Menjar Sa per Mantindres Sa i que potser no tinguin temps o recursos per documentar-se sobre què ensenyar o com fer-ho.

Tots els materials per començar són gratuïts i s'hi pot accedir a través del botó "APPLY NOW".
Per raons tècniques se us demanarà que us registreu.
Se li donarà accés a tots els materials en un termini de dos dies laborables.
* Tingueu en compte que, tot i que tot el contingut és gratuït, s'aplica una llicència creative commons.

Advantages

Avantatges

  • Basat en els darrers coneixements científics

S'hi inclou la ciència i la investigació en què es basen els materials, per la qual cosa pot estar segur que el que aprendran els seus alumnes està contrastat i actualitzat.

  • Educar en salut

Capaciteu els vostres alumnes perquè coneguin la seva pròpia salut i exerceixin un paper clau en la prevenció de les malalties associades a l'estil de vida.

  • Educar sobre l'alimentació

Permeteu als vostres alumnes comprendre com els habits alimentaris poden afectar la seva salut a llarg termini i prevenir les malalties associades a l'estil de vida.

  • Personalitzable

Trieu entre vuit idiomes i escolliu una de les seves tres modalitats d'ensenyament: totalment online; semipresencial o presencial.

- Anglès: Eat Healthy to Keep Healthy - EIT Food
- Italès: Mangiare sano per mantenersi in salute - EIT Food
- Espanyol: Comer sano para mantenerse sano - EIT Food
- Danès: Spis sundt for at være sund - EIT Food
- Húngari: Egészségesen enni, egészségesnek lenni - EIT Food
- Txeca: Jezte zdravě, abyste byli zdraví - EIT Food
- Polònia: Jedz zdrowo, żeby być zdrowym - EIT Food

  • Desenvolupat per experts

Materials interactius i en forma de joc dissenyats per experts del sector de la salut, l'alimentació i la pedagogia, basats en les bones pràctiques, i de provada eficàcia per a estudiants de 7 a 12 anys.

Duration & Dates

Durada & dates

Sempre disponible

Audience & Eligibility

Professors de primària

Level

Professionals

Price

Gratuït

Language

Catalan

Registration Open & Seats

Open

Location

Online

Keep me informed

Structure & Modules

Estructura i mòduls

Menjar Sa per Mantindres Sa està dividit en blocs didàctics: inclou blocs que contenen la base didàctica i científica, dirigits als professors. Per exemple, com funciona el sistema digestiu, què necessiten les cèl·lules per mantenir-se sanes i quines són les opcions alimentaries més saludables.

També inclou un pla d'ensenyament complet amb material descarregable, amb contingut fàcilment comprensible i lúdic per als alumnes. Inclou vídeos, animacions per a nens, jocs (i enllaços a la versió digital dels jocs) i arxius pdf imprimibles.

Programme lead

Clara Prats
Clara Prats

Associate Professor, University of Copenhagen

Partners