Ga verder naar de inhoud

Objectives

Menjar Sa per Mantindres Sa està dirigit als professors d’escola primària que coneixen la importància d'educar els seus alumnes de 7 a 12 anys sobre com menjar sa i com funciona el seu sistema digestiu, però que no tenen temps ni recursos per buscar i crear nous plans d’estudi. Menjar Sa per Mantindres Sa ofereix lliçons basades en els coneixements científics actuals i preparades per ser implementades i adaptades en funció de l'edat de l’estudiant.

Menjar Sa per Mantindres Sa inclou tot el necessari per començar a implementar el material immediatament d'una forma divertida i atractiva sense necessitat de fer feina addicional. Creat per científics en biomedicina en estreta col·laboració amb experts en pedagogia i alimentació de tot Europa, Menjar Sa per Mantindres Sa ja s'ha utilitzat per educar a més de 2.000 nens a Espanya, Itàlia, Polònia, la República Txeca i Hungria. El 90% dels professors diuen que estan satisfets amb el material.

Això és per als professors de primària que volen ensenyar als seus alumnes com Menjar Sa per Mantindres Sa i que potser no tinguin temps o recursos per documentar-se sobre què ensenyar o com fer-ho.

Tots els materials per començar són gratuïts i s'hi pot accedir a través del botó "APPLY NOW".
Per raons tècniques se us demanarà que us registreu.
Se li donarà accés a tots els materials en un termini de dos dies laborables.
* Tingueu en compte que, tot i que tot el contingut és gratuït, s'aplica una llicència creative commons.

Advantages

Avantatges

  • Basat en els darrers coneixements científics

S'hi inclou la ciència i la investigació en què es basen els materials, per la qual cosa pot estar segur que el que aprendran els seus alumnes està contrastat i actualitzat.

  • Educar en salut

Capaciteu els vostres alumnes perquè coneguin la seva pròpia salut i exerceixin un paper clau en la prevenció de les malalties associades a l'estil de vida.

  • Educar sobre l'alimentació

Permeteu als vostres alumnes comprendre com els habits alimentaris poden afectar la seva salut a llarg termini i prevenir les malalties associades a l'estil de vida.

  • Personalitzable

Trieu entre vuit idiomes i escolliu una de les seves tres modalitats d'ensenyament: totalment online; semipresencial o presencial.

- Anglès: Eat Healthy to Keep Healthy - EIT Food
- Italès: Mangiare sano per mantenersi in salute - EIT Food
- Espanyol: Comer sano para mantenerse sano - EIT Food
- Danès: Spis sundt for at være sund - EIT Food
- Húngari: Egészségesen enni, egészségesnek lenni - EIT Food
- Txeca: Jezte zdravě, abyste byli zdraví - EIT Food
- Polònia: Jedz zdrowo, żeby być zdrowym - EIT Food

  • Desenvolupat per experts

Materials interactius i en forma de joc dissenyats per experts del sector de la salut, l'alimentació i la pedagogia, basats en les bones pràctiques, i de provada eficàcia per a estudiants de 7 a 12 anys.

Duration & Dates

Durada & dates

Sempre disponible

Audience & Eligibility

Professors de primària

Level

Professionals

Price

Gratuït

Language

Catalan

Registration Open & Seats

Open

Location

Online

Keep me informed

Structure & Modules

Estructura i mòduls

Menjar Sa per Mantindres Sa està dividit en blocs didàctics: inclou blocs que contenen la base didàctica i científica, dirigits als professors. Per exemple, com funciona el sistema digestiu, què necessiten les cèl·lules per mantenir-se sanes i quines són les opcions alimentaries més saludables.

També inclou un pla d'ensenyament complet amb material descarregable, amb contingut fàcilment comprensible i lúdic per als alumnes. Inclou vídeos, animacions per a nens, jocs (i enllaços a la versió digital dels jocs) i arxius pdf imprimibles.

Programme lead

Clara Prats
Clara Prats

Associate Professor, University of Copenhagen

Partners

Explore Alternative Programmes for Professionals

Inspire Explore

June 19, 2023
course
Do you think you have what it takes to drive change in the Global Food System? Come and discover how you can develop your entrepreneurial skills to help build a sustainable food system